ponedjeljak, 31. listopada 2016.



Poznati zagrebački restoran – Grill bar Paulaner u Ul. Črnomerec organizirao je potkraj listopada mali Oktoberfest! Uz više vrsti Paulaner piva ponuđena su bavarska jela: bavarska kobasica, Oktoberfest burger i savijača od jabuka na bavarski način – po promotivnim cijenama. Oktoberfest Paulaner pivo, od litre (MAS), rađeno je baš za Oktoberfest, a točit će se – do isteka zaliha.    

S ponudom i menuom upoznati su i novinari; a svako jelo pratila je druga vrsta piva. Puno komplimenata dobili su ražnjići od pilećeg batka i zabatka, odležanih u crijevu, pa ražnjići od vratine, glasovite su njihove mazalice, pljeskavice, ćevapi, punjeni lungići, bifteci…za što je meso dozrijevalo u njihovim vlastitim komorama. Vlasnik restorana Viktor Lubenjak posebno ističe Oktoberfest burger napravljen od odabranog mljevenog mesa umotanog u crno pecivo od crnog brašna iz Italije, s tri posto aktivnog biljnog ugljena što ga čini zdravijim i lakše probavljivim.
Svaku vrstu piva koja su pratila jela objasnio je Ranko Kajganić, pivski sommelier, zadužen za promociju Paulaner piva koje se u Hrvatskoj toči od 2005. godine. A u vlastitoj maloj slastičarnici spremaju vrhunske deserte, od savijača do čokoladnih poslastica. Po svemu, Grill bar Paulaner pravi je izazov za sladokusce i gurmane. (na slikama Renea Karamana su Ranko Kajganić, glumica Mirna Medaković i Viktor Lubenjak, te chef Tomislav Antolić)

Nema komentara:

Objavi komentar