U posebno dekoriranom ambijentu zagrebačkog restorana
Mano2, brojnim ljubiteljima najfinijih vina i okusa s ponosom su predstavljena
vrhunska vina Korlat 15 – Cabernet sauvignon, Syrah i Merlot.
Dobrom
raspoloženju okupljenih pridonijeli su ukusni zalogaji iz kuhinje chefa Hrvoja
Kroflina, čije se kulinarsko umijeće izvrsno sljubilo s linijom Korlat 15.
Poseban je izazov bio osmisliti meni koji bi bio u idealnom skladu isključivo s
crvenim vinom, a nekoliko riječi dao je glavni enolog Badela 1862, Dubravko Ćuk,
koji je zajedno sa chefom prije svakog slijeda iznio pojedinosti o svakom od
ponuđenih vina.
Vrhunska
crvena vina brenda Korlat vinskoj sceni predstavljena su prvi puta berbom 2007.
i odmah su osvojila srca brojnih obožavatelja posebnim dizajnom, raskošnim
okusima i vrhunskom kvalitetom. U zadnjih 10 godina primili su preko 70
nacionalnih i internacionalnih priznanja poput Decantera, Mundusvini, IWC,
Cobcours mondial de Bruxelles, Vinalies Internationales Paris i brojne druge. Sigurni
smo da će berba 2015., izvrsnom kvalitetom te sočnim i bogatim okusom, osvojiti
srca brojnih obožavatelja, ističe Kiti Iveta, PR savjetnica (kiti@priredba.hr).
Dodajem da
sam osobno bio na sadnji loze na lokaciji Korlat, blizu Benkovca, 2004. godine
– na 100 hektara pustog kamenjara. Zapanjujuće iskustvo.
(snimio John Pavlish; na slici su Nensi Pejic, Mladen Forko, Marko Pezer, Dubravko Ćuk, Kristina Bocak Gojun i Mladen Zrno)
Nema komentara:
Objavi komentar