nedjelja, 10. svibnja 2020.


Otvorena online vinoteka Iločkih podruma

Ljubitelji vina Iločkih podruma od danas svoje omiljeno vino mogu naručiti iz udobnosti i sigurnosti svog doma. Iločki podrumi otvorili su svoja virtualna vrata online vinoteke na adresi https://shop.ilocki-podrumi.hr/.
U online vinoteci Iločkih podruma sigurno ćete pronaći svoje omiljeno vino jer je u ponudu uključen cijeli asortiman. Javlja to Antonia Glavan, asistentica u prodaji. Široka ponuda  nudi vam odabir idealnog vina za sve prilike. Bilo da se radi o dobrim vijestima kojima treba nazdraviti, iznenađenju za dragu Vam osobu ili samo uživanju uz omiljenu knjigu, pronaći ćete vino za svaki trenutak. 
Graševina, Kapistran bijeli i Kapistran crni iz klasične linije vina su koja idu uz sve što volite, imaju široku primjenu u gastronomiji i sljubljivanju s Vašim svakodnevnim menijem.  Nova berba iz odabrane linije vina Iločkih podruma idealna je za svaki dan i uz svaki ručak upravo zahvaljujući svojoj mladosti i svježini. Za posebne prilike tu su vrhunska vina s jedinstvenog bogato osunčanog vinogradarskog položaja Principovac. Limitirana linija Principovac u svojoj paleti nudi polusuhe i poluslatke Graševinu, Chardonnay i Traminac, vina stvorena za uživanje ili kao iznenađenje za dragu osobu. Za one najposebnije prilike i trenutke za pamćenje, u online vinoteci Iločkih podruma pronaći ćete sve predikatne Tramince, od kasne pa sve do ledene berbe.
Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 350 kuna, trenutno samo na području Hrvatske.
Naručite svoje omiljeno vino Iločkih podruma na https://shop.ilocki-podrumi.hr/.

Nema komentara:

Objavi komentar